The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

19.11.2015

Vjen në Cineplexx filmi "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2". Pasi u simbolizua si "Mockingjay", Katniss Everdeen dhe Distrikti i 13-të angazhohen në një revolucion kundër Kapitol-it autokratik.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 26 nëntor në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Rahel Belegu
Kostika Gjekushi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet