The Hateful Eight

08.01.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Hateful Eight". Në filmin The Hateful Eight, i vendosur gjashtë, tetë apo dymbëdhjetë vjet pas Luftës Civile, një karrocë poste ecën përmes peisazhit dimëror të Wyoming. Pasagjerët, gjahtari John Ruth dhe e arratisura e tij Daisy Domergue garojnë në drejtim të qytetit të Red Rock ku Ruth, i njohur në këto anë si "Xhelati" do të vendosë Domerguen para drejtësisë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 14 janar në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Adela Deda
Amarildo Kurti

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet