The Girl on the Train

07.10.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Girl on the Train". Një e divorcuar përfshihet në një investigim mbi një grua të zhdukuar, i cili premton se do ta shokojë gjatë gjithë jetës së saj.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 13 tetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit The Girl On The Train janë:

Sindi Culli
Rei Meta

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet