The Emoji Movie

04.08.2017

Vjen në Cineplexx filmi "The Emoji Movie". Gene, një ikonë shumë shprehëse niset në një aventurë për t'u bërë një ikonë normale.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 10 gusht në orën 17:00.Fituesit e kuicit The Emoji Movie janë:

Albi Dudija
Tim Mulgeci

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet