Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

The Darkest Minds

31.08.2018

Vjen në Cineplexx filmi "The Darkest Minds". Të burgosur nga një botë të rriturish që tashmë i frikësohet gjithkujt nën 18 vjeç, një grup adoleshentësh formojnë një grup rezistence për të kundërluftuar dhe për të rimarrë në dorë kontrollin e të ardhmes së tyre.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 6 shtator në orën 17:00.Fituesit e kuicit "The Darkest Minds" janë:

Arges Zeqo
Vasil Rroga

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet