The Dark Tower

11.08.2017

Vjen në Cineplexx filmi "The Dark Tower". "Gunslinger" i fundit Roland Deschain, endet në kërkim të Njeriut në të Zeza, në tablonë e Perëndimit të vjetër ku bota është "shpërngulur". Gjithashtu, ai është në kërkim të Kullës së Errët, duke shpresuar se nëse e arrin atë, mund të parandalojë fundin e botës së tij.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 17 gusht në orën 17:00.Fituesit e kuicit The Dark Tower janë:

Olsi Taka
Mikela Puli

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet