The Big Short

29.01.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Big Short". Katër ekspertë të botës së financës parashikojnë krizën financiare të kredive dhe të banesave në mes të viteve 2000 dhe vendosin ti shpallin luftë bankave të mëdha për lakminë dhe mungesën e largpamësisë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 4 shkurt në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Mikaela Kurti
Albi Abdyli

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet