Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

The Angry Birds Movie 2

09.08.2019

Vjen në Cineplexx filmi "The Angry Birds Movie 2". Zogjtë që nuk mund të fluturojnë dhe derrkucët jeshilë e çojnë konfliktin mes tyre në një tjetër nivel.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 16 gusht në orën 17:00.Fitueset e kuicit "The Angry Birds Movie 2" janë:

Sea Hazbiu
Hamidie Marku

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet