The Age of Adaline

17.04.2015

Vjen në Cineplexx filmi "The Age of Adaline". Një vajzë e re, e lindur në fund të shekullit të 20, bëhet e pavdekshme pas një aksidenti. Pas shumë vitesh vetmie, ajo takon një burrë i cili do t'ja vlejë që ajo të humbë përjetësinë e saj.

Filmi "The Age of Adaline" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 23 Prill.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 23 Prill në orën 18:00.Për të marë pjesë në llotari ju duhet të keni një profil me ne

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet