The Accountant

14.10.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Accountant". Një llogaritar mjeko-ligjor korigjon pasqyrat financiare të manipuluara për klientë të paligjshëm.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 20 tetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit The Accountant janë:

Skerdi Buhuri
Rona Serjani

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet