TERMINATOR: GENISYS

26.06.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Terminator: Genisys". Pasi e gjeti veten në një afat të ri kohor, ekipi i Kyle Reese bashkohet me Sarah, nënën e John Connor dhe një terminator të vjetër për tu përpjekur të ndalin atë që e ardhmja i trembet "Ditës së Gjykimit".

Filmi "Terminator: Genisys" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 2 korrik.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 2 korrik në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Eda Peshku
Idit Riza

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet