Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

03.06.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows". Breshkat rikthehen për të shpëtuar qytetin nga një kërcënim i rrezikshëm.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 9 qershor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows janë:

Marjus Zallemi
Anxhela Damjani

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet