Ted 2

19.06.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Ted 2". Çifti i sapo martuar Ted dhe Tami-Lynn duan të kenë një fëmijë, por që të bëhen prindër, Ted do të duhet të provojë në gjykatë se ai është një person.

Filmi "Ted 2" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 25 Qershor.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 25 Qershor në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Eugen Ibrahimi
Joan Kote

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet