Suicide Squad

04.08.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Suicide Squad". Një agjenci qeveritare sekrete rekruton super-kriminelët e burgosur për të ekzekutar misione sekrete qeveritare, në shkëmbim të mëshirës..

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 11 gusht në orën 17:00.Fituesit e kuicit Suicide Squad janë:

Alisa Gaci
Suada Cerri

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet