Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Star Wars: The Rise of Skywalker

19.12.2019

Vjen në Cineplexx filmi "Star Wars: The Rise of Skywalker". Të mbijetuarit nga "Resistanca" përballen dhe një herë me "Rendin e parë" në kapitullin e fundit të sagës së Skywalker.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 26 dhjetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit "Star Wars: The Rise of Skywalker" janë:

Leonard Luli
Elton Seferi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet