Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

14.12.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens". Një vazhdim i sagës krijuar nga George Lucas vendosur tridhjetë vjet pas Star Wars: Episode VI - Rikthimi i Jedi-t (1983).

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 17 Dhjetor në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Erjon Bajollari
Aurora Gjika

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet