Star Trek Beyond

22.07.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Star Trek Beyond". Ekuipazhi i Anijes së Shteteve të Bashkuara eksploron horizontet më të largëta të hapësirës së paeksploruar, ku ata ndeshen me një armik të ri misterioz, i cili i vendos në provë ata dhe gjithçka në të cilën konsiston Federata.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 28 korrik në orën 17:00.Fituesit e kuicit Star Trek Beyond janë:

Gledis Ajazi
Erald Zerba

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet