Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Spider-Man: Into the Spider-Verse

14.12.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Spider-Man:Into the Spider-Verse". Spider-Man kapërcen të gjitha dimensionet paralele dhe bashkohet me Spider-Men-ët e këtyre dimensioneve për të ndaluar një kërcënim që i kanoset të gjithëve.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 20 dhjetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit "Spider-Man: Into the Spider-Verse" janë:

Fabio Bucaj
Sea Hazbiu

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet