Spider-Man: Homecoming

06.07.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Spider-Man: Homecoming". Në vazhdim të ngjarjeve të filmit "Captain America: Civil War", Peter Parker përpiqet të balancojë jetën e tij në gjimnaz me karrierën si një superhero kacavjerrës.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 13 korrik në orën 17:00.Fituesit e kuicit Spider-Man: Homecoming janë:

Stei Nelo
Johan Jaicari

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet