Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Slender Man

24.08.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Slender Man".
"Slender Man" tregon historinë e një figure të tmerrshme të gjatë, të hollë, me krahë anormalisht të gjatë dhe një fytyrë të shformuar, i cili supozohet të jetë përgjegjës për ndjekjen dhe zhdukjen e pafund fëmijëve dhe adoleshentëve.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datën 30 gusht në orën 17:00.Fituesit e kuicit "Slender Man' janë:

Xhulio Husha
Gerti Sylari

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet