Sing

13.01.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Sing". Një koalë e quajtur Buster Moon ka një mundësi të fundit për t’i rikthyer shkëlqimin teatrit të tij, duke organizuar konkursin më të madh të këndimit në botë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 19 janar në orën 17:00.Fituesit e kuicit Sing janë:

Etleva Sinoimeri
Sildi Zguro

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet