San Andreas

22.05.2015

Vjen në Cineplexx filmi "San Andreas". Si pasojë e një tërmeti masiv në Kaliforni, një pilot shpëtimtar bën një udhëtim të rrezikshëm në të gjithë shtetin për të shpëtuar vajzën e tij të larguar.

Filmi "San Andreas" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 28 Maj.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 28 Maj në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Sibela Vorpsi
klodian Lika

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet