SPY - SUSAN COOPER UNDERCOVER

29.05.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Spy - Susan Cooper Undercover". Një analiste e CIA-s del vullnetare për të shkuar në një mision të fshehtë për të depërtuar në botën e një tregtari armësh vdekjeprurëse.

Filmi "Spy - Susan Cooper Undercover" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 4 Qershor.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 4 Qershor në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Egi Mata
Irisa Kuleçi

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet