Rupture

03.02.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Rupture". Një mama beqare përpiqet të lirohet nga një organizatë misterioze që e ka rrëmbyer.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 9 shkurt në orën 17:00.Fituesit e kuicit Rupture janë:

Bruna Xhafaj
Eni Pejo

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet