Rogue One: A Star Wars Story

16.12.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Rogue One: A Star Wars Story". Rebelët ndërmarrin një hap të rrezikshëm për të vjedhur planet e Death Star, duke ndërtuar kështu një sagë të re për t’u ndjekur.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 22 dhjetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Rogue One: A Star Wars Story janë:

Ervin Kërçani
Ledion Xhafaj

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet