Rings

16.02.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Rings". Një vajzë e re e gjen veten pjesë të një mallkimi të tmerrshëm, i cili kërcënon t’i marrë jetën në 7 ditë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 23 shkurt në orën 17:00.Fituesit e kuicit Rings janë:

Brisi Hyka
Arels Cahani

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet