Resident Evil: The Final Chapter

27.01.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Resident Evil: The Final Chapter". Menjëherë pas ngjarjeve në Resident Evil: Retribution, Alice është e vetmja e mbijetuar e asaj që supozohej të ishte qëndresa e fundit e njerëzimit ndaj të pavdekshmëve. Tani, ajo duhet të rikthehet aty ku makthi filloi – qytetin Raccoon, ku Organizata Umbrella po mbledh forcat e saj për një goditje finale ndaj të mbijetuarve të fundit të apokalipsit.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 2 shkurt në orën 17:00.Fituesit e kuicit Resident Evil: The Final Chapter janë:

Elida Lako
Stei Nelo

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet