Red Sparrow

02.03.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Red Sparrow". Balerina Dominika Egorova është caktuar kundër vullnetit të saj për t’u bërë “zog”, një joshëse e trajnuar në shërbimin sekret rus, ku mëson të përdorë trupin e saj si një armë. Por misioni i saj i parë, me nën shenjestër një oficer të CIA, kërcënon sigurinë e të dy kombeve.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 8 mars në orën 17:00.Fitueset e kuicit Red Sparrow janë:

Irisa Kuleçi
Nertila Shimi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet