Ready Player One

30.03.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Ready Player One". Kur krijuesi i botës virtuale të quajtur OASIS vdes, ai publikon një video ku sfidon të gjithë përdoruesit e OASIS të gjejnë vezën e tij të pashkëve, që do t'i japë gjetësit të saj dhe çmimin fitues. Wade Watts gjen të dhënën e parë dhe nis kërkimin për vezën.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 5 prill në orën 17:00.Fituesit e kuicit Ready Player One janë:

Eriksen Mersinllari
Roen Naska

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet