Poltergeist

15.05.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Poltergeist". Shtëpia periferike e një familjeje është pushtuar nga forcat e këqija. E Gjithë familja duhet të mblidhet së bashku për të shpëtuar vajzën e tyre të vogël.

Filmi "Poltergeist" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 21 Maj.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 21 Maj në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Eugest Popllo
Irisa Kuleçi

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet