Pixels

17.07.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Pixels". Kur alienët keqkuptojnë videot e lojrave klasike Arcade si një deklaratë lufte, ata sulmojnë Tokën në formën e video games.

Filmi "Pixels" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 23 korrik.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 23 korrik në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Redona Halili
Dejan Kushta
Ina Gegolli

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet