Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

26.05.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales". Kapiteni Jack Sparrow kërkon për sfurkun e Poseidonit.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 1 qershor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales janë:

Jona Hajdini
Almirand Munga

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet