Paddington 2

15.12.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Paddington 2". Paddington, tashmë i lumtur pranë familjes Brown dhe një anëtar i njohur i komunitetit kryen disa punë të çuditshme, që të mund të blejë dhuratën perfekte për hallën Lucy në ditëlindjen e saj të 100-të, dhuratë e cila do të vidhet.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 21 dhjetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Paddington 2 janë:

Alma Celaj
Elvis Vathi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet