Office Christmas Party

09.12.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Office Christmas Party". Kur motra e tij shefe ekzekutive kërcënon se do ta mbyllë degën e tij, menaxheri i kësaj dege organizon një festë epike Krishtlindjesh, në mënyrë që të peshkojë një klient të rëndësishëm dhe ta shpëtojë degën, por festa del jashtë kontrollit…

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 15 dhjetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Office Christmas Party janë:

Florida Bakollari
Deni Bashari

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet