Neighbors 2: Sorority Rising

20.05.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Neighbors 2: Sorority Rising". Pasi grupi studentor i vajzave, i cili është edhe më i papërmbajtur se vëllazeria e mëparshme, zhvendoset ngjitur me ta, Mac dhe Kelly-t u duhet të kerkojnë ndihmën e ish-armikut të tyre, Teddy.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 26 maj në orën 17:00.Fituesit e kuicit Neighbors 2: Sorority Rising janë:

Dei Ajasllari
Rudina Jaçe

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet