Në Kërkim të Dorit

17.06.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Në Kërkim të Dorit". Peshku blu miqësor por harraq ribashkohet me të dashurit e saj dhe të gjithë mësojnë disa gjëra rreth kuptimit të vërtetë të familjes.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 23 qershor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Në Kërkim të Dorit janë:

Fjora Hodo
Kliv Spahiu

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet