Murder on the Orient Express

10.11.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Murder on the Orient Express". Një udhëtim luksoz me tren shndërrohet në një mister që të mban pezull. Mbështetur në novelën e Agatha Christie, Murder on the Orient Express tregon për trembëdhjetë të panjohurit e bllokuar në tren dhe garën e një burri të vetëm për të zgjidhur misterin përpara se vrasësi të sulmojë sërish.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 16 nëntor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Murder on the Orient Express janë:

Albi Abdyli
Kristo Millo

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet