Mr. Right

29.04.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Mr. Right". Një vajzë bie në dashuri me djalin perfekt, i cili ndodh të ketë një të metë fatale: është një vrasës me pagesë që po kërkohet nga personat që e punësojnë për të vrarë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 5 maj në orën 17:00.Fituesit e kuicit Mr. Right janë:

Laurena Vucinic
Ives Durmishi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet