Mother!

29.09.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Mother!". Marrëdhënia e një çifti vihet në provë kur miq të paftuar mbërrijnë në shtëpinë e tyre, duke trazuar kështu qetësinë e tyre.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 5 tetor në orën 17:00.Fitueset e kuicit "Mother!" janë:

Aida Jani
Retis KO

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet