Molly's Game

05.01.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Molly's Game". Historia e vërtetë e Molly Bloom, një skiatoreje në klasë olimpike, e cila drejtonte shumicën e aksioneve të lojës së pokerit dhe shndërrohet në një objektiv të FBI-së.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 11 janar në orën 17:00.Fituesit e kuicit Molly's Game janë:

Flavio Hysenllari
Ergest Ferra

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet