Mission: Impossible - Rogue Nation

24.07.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Mission: Impossible - Rogue Nation". Ethan dhe grupi i tij marrin përsipër misionin e tyre më të pamundur ndonjëherë, zhdukjen e një organizate ndërkombëtare mashtruese të angazhuar për shkatërrimin e FMN-së.

Filmi "Mission: Impossible - Rogue Nation" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 30 korrik.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 30 korrik në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Eugest Popllo
Mikaela Kurti

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet