Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

30.09.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children". Kur Xhejkob zbulon të dhëna rreth një misteri që përfshin botë dhe kohë të ndryshme, ai gjen Shtëpinë e Zonjës Peregrine për Fëmijë të Pazakontë. Por misteri dhe rreziku thellohen teksa ai fillon të njohë banorët dhe mëson rreth fuqive të tyre të veçanta.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 6 tetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Miss Peregrine's Home for Peculiar Children janë:

Luciano Gjini
Ndriana Hani

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet