Mechanic: Resurrection

09.09.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Mechanic: Resurrection". Arthur Bishop mendonte se e kishte hedhur pas të shkuarën e tij si vrasës, derisa armiku i tij më i denjë rrëmben dashurinë e jetës së tij. Tashmë ai është i detyruar të udhëtojë nëpër botë për të kryer tre vrasje të pamundura, dhe të bëjë atë që ai bën më së miri, t’i bëjë të duken si aksidente.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 15 shtator në orën 17:00.Fituesit e kuicit Mechanic: Resurrection janë:

Elidor Haka
Ervis Bulaj

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet