Me Before You

24.06.2016

Vjen në Cineplexx filmi "Me Before You". Një vajzë në një qytet të vogël krijon një lidhje të pamundur me një djale të sapo paralizuar, për të cilin po kujdeset.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 30 qershor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Me Before You janë:

Hermjona Gjyla
Irald Celaj

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet