MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS

04.09.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Maze Runner: The Scorch Trials". Pasi shpëtuan nga labirinti, të mbijetuarit tani do të përballen me një seri sfidash të reja në rrugët e hapura të një peisazhi të shkretë të mbushur me pengesa të paimagjinueshme.

Filmi "Maze Runner: The Scorch Trials" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 10 shtator.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 10 shtator në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Esli Brahimaj
Enrik Deda

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet