Maya the Bee: The Honey Games

23.02.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Maya the Bee: The Honey Games". Kur Maja entuziaste, aksidentalisht turpëron perandoreshën e Buzztropoli, ajo duhet të testojë veten duke u bashkuar në një skuader me insekte dhe duke konkuruar në Lojërat e Mjaltit.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 1 mars në orën 17:00.Fituesit e kuicit Maya The Bee: The Honey Games janë:

Jaela Jahja
Andreina Oshafi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet