Marrowbone

12.01.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Marrowbone". Një i ri dhe katër motrat e vëllezërit e tij më të vegjël, të cilët kanë ruajtur sekretin e vdekjes së nënës së tyre në mënyrë që të mund të qëndrojnë së bashku, torturohen nga një prezencë e ligë në pronën e tyre, ku ata jetojnë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 18 janar në orën 17:00.Fituesit e kuicit Marrowbone janë:

Lejla Gora
Denis Hidri

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet