Mad Max: Fury Road

08.05.2015

Vjen në Cineplexx filmi "Mad Max: Fury Road". Një histori apokaliptike e vendosur në të ardhmen e largët të planetit tonë, në një peisazh të zymtë e të shkretë ku njerëzimi është thyer, dhe pothuajse të gjithë luftojnë të çmendur për nevojat e jetës. Në kuadër të kësaj bote ekzistojnë dy rebelë në arrati që vetëm ata mund të jenë në gjëndje për të rivendosur rendin.

Filmi "Mad Max: Fury Road" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 14 Maj.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 14 Maj në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Dorina Pashaj
Manol Bendo

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet