Logan Lucky

15.09.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Logan Lucky". Dy vëllezër tentojnë të kryejnë një vjedhje gjatë garës me makina NASCAR, në Karolinën e Veriut.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 21 shtator në orën 17:00.Fituesit e kuicit Logan Lucky janë:

Arber Tafaj
Lediona Hodo

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet