Life

24.03.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Life". Një ekuipazh ndërkombëtar hapësire zbulon jetë në planetin Mars.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 30 mars në orën 17:00.Fituesit e kuicit Life janë:

Angelo Haruni
Alger Pire

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet